Top 5 film vagy sorozat a Netflix-en egy csajos estéhez

Mi lenne a tökéletes befejezése vagy kezdete egy csajos bulinak, pizsamapartynak? Netflix! De milyen sorozatokat vagy filmeket érdemes megnézni, hogy tuti ne lőjünk mellé? Itt van 5 szuper ötlet!
Top 5 film vagy sorozat a Netflix-en egy csajos estéhez

Kezdjük a klasszikusokkal!

Ha szeretnénk biztosra menni, akkor ajánlott régebbi, de nagy népszerűségnek örvendő mesterműveket választani, mint a Clueless, Easy A, vagy a legendás Mean Girls. Mindegyik vicces, de egyben aranyos történeteivel, szórakoztató filmek bármely esetben.

Vicc, bor, vadulás!

Ez a három jellemző megtalálható a Rossz Anyukák, Wine Country és a Gracie és Frankie filmekben és sorozatokban. A szarkasztikus humor mellett, a mindennapi élet és életszakaszok valóságos nehézségeit dolgozzák fel, egy csipetnyi kritikával és felhőtlen humorral.

Szerelem, álmok, románc!

Következő kategóriánk tökéletes jelöltjei a Jane the Virgin, All the Boys I’ve Loved Before, és a híres Kissing Booth. Ezek a filmek mind fiatal szereplők szerelmi életéről mesél. Az első példa esetében, Jane the Virgin, nem csak szerelem, de a családi drámák és drámai gyilkosságok is főszerepet kapnak.

Akcióra fel!

Ha egy kis izgalmat szeretnénk, nem hagyhatjuk ki a Close című filmet, Naomi Rapace főszereplésével. A történet akciódús, tanulságos és mindenek felett lebilincselő. A film kezdetétől a végéig leköti a néző figyelmét, kiváló színészi játékával és jól kidolgozott karaktereivel

Komoly téma humorban csomagolva!

Ha szeretnénk egy jó beszélgetést kezdeményezni, semmi képpen ne felejtsük el a Dear White People sorozatot. Fontos, mai témákról van benne szó, mint a feminizmus, rasszizmus vagy a kiközösítés. Mindezt teszi egy felettébb vicces és érdekes módon, egyetemisták mindennapi eseményeit bemutatva.

Kapcsolódó cikkek

Igaz tények a nőkről

Igaz tények a nőkről

A nők sok mindent másként látnak, mint a férfiak. Sok dologban különbözik a két nem egymástól.

Tudtad, hogy a teafogyasztás csökkentheti a stresszt és megóvhat a betegségektől?

Tudtad, hogy a teafogyasztás csökkentheti a stresszt és megóvhat a betegségektől?

A teafogyasztás hosszú évszázadok óta része az emberiség életének.