Életmód

Top 5 film vagy sorozat a Netflix-en egy csajos estéhez

 

Kezdjük a klasszikusokkal!

 

Ha szeretnénk biztosra menni, akkor ajánlott régebbi, de nagy népszerűségnek örvendő mesterműveket választani, mint a CluelessEasy A, vagy a legendás Mean Girls. Mindegyik vicces, de egyben aranyos történeteivel, szórakoztató filmek bármely esetben.

 

 

Vicc, bor, vadulás!

 

Ez a három jellemző megtalálható a Rossz AnyukákWine Country és a Gracie és Frankie filmekben és sorozatokban. A szarkasztikus humor mellett, a mindennapi élet és életszakaszok valóságos nehézségeit dolgozzák fel, egy csipetnyi kritikával és felhőtlen humorral.

 

 

Szerelem, álmok, románc!

 

 Következő kategóriánk tökéletes jelöltjei a Jane the VirginAll the Boys I’ve Loved Before, és a híres Kissing Booth. Ezek a filmek mind fiatal szereplők szerelmi életéről mesél. Az első példa esetében, Jane the Virgin, nem csak szerelem, de a  családi drámák és drámai gyilkosságok is főszerepet kapnak. 

 

 

Akcióra fel!

 

Ha egy kis izgalmat szeretnénk, nem hagyhatjuk ki a Close című filmet, Naomi Rapace főszereplésével. A történet akciódús, tanulságos és mindenek felett lebilincselő. A film kezdetétől a végéig leköti a néző figyelmét, kiváló színészi játékával és jól kidolgozott karaktereivel.

 

 

Komoly téma humorban csomagolva!

 

Ha szeretnénk egy jó beszélgetést kezdeményezni, semmi képpen ne felejtsük el a Dear White People sorozatot. Fontos, mai témákról van benne szó, mint a feminizmus, rasszizmus vagy a kiközösítés. Mindezt teszi egy felettébb vicces és érdekes módon, egyetemisták mindennapi eseményeit bemutatva.