Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Fehérneműt választani azt gondoljuk, hogy egyszerű, pedig nagyon is bonyolult.
Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Szeretnénk, ha kényelmes lenne, de ugyanakkor szexi is, ez nehéz feladat. Felmérések szerint a nők kétharmad része nem hord megfelelő méretű melltartót, és olyan bugyiban jár amiben nem érzi jól magát. De miért? Lehet valamit tenni a kényelmetlenség ellen?

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire érdemes figyelni választás során. Kitérünk arra, hogy a Brubeck női fehérneműk vásárlása miért is éri meg annyira.

Mi a fontos a fehérnemű kapcsán?

Pszichológiai szempontból azt mondják, hogy a szexi fehérnemű olyan magabiztosságot ad amitől egy nő sugárzik. De a fontos?

A kényelem

Többféle fazonú női fehérnemű közül választhatunk, de nem biztos, hogy az a kényelmes, ami tetszik. Hiába választunk a tangát, mert az olyan szexi ha egyfolytában húzogatjuk, mert zavar, hogy bevág ide-oda, akkor az nem megfelelő, mert nem kényelmes. Ezért meg kell találni azt típust, ami hozzánk passzol.

Milyen a testalkat?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletesen megfelelő fehérneműt, ismerni kell a testtípust. Ha körte alkatú valaki, akkor a csipkés bugyik és a rövidnadrágok lesznek a legmegfelelőbb fehérneműk.

Akinek homokóra alkata van szerencsés, mert akármilyen fehérnemű jól fog állni neki. A tanga annak lesz praktikus, akinek szépek a domborulatai. Akinek plus size a mérete, az sem gond, mert nagyon jó melltartókat és alsókat lehet kapni.

Akinek kisebb mellei vannak, annak egy push up melltartó a megoldás. Ha valaki romantikus típus vagy inkább csipkés, akkor annak a hímzett fehérneműk állnak jól, főleg ha amúgy is úgy öltözik az illető.

Ha farmeres, pólós viselet a kedvenc, akkor nem csipkés bugyiban kell lenni egész nap, válasszunk inkább az egyszerűbb fazonokból.

Ha adminisztrátorként dolgozik valaki, akkor a kényelmes egyszínű tanga vagy a lézervágott bugyi lesz a megfelelő számára.

Fehérnemű méretek

A tökéletes fehérneműnek rá kell simulni a testre, szinte eggyé kell válni vele. Ehhez ismerni kell a méreteket, hogy ne kényelmetlen méretű, fazonú fehérneműben kelljen járni egész nap.

A Brubeck fehérnemű webáruházban lévő mérettáblázat alapján jól beazonosítható a neked megfelelő méretű fehérnemű. Az antiallergén, bőrbarát fehérneműket úgy tervezik, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák mozgás közben is. A női fehérneműk természetes anyagokból készülnek. Beszerezhetünk pamut és gyapjú alsóneműt a Comfort Cotton és az Active Wool kollekcióból egyaránt.

Összegezve

Női fehérneműt választani nem egyszerű, de szerencsére manapság már számos helyen kínálnak természetes anyagból, többféle fazonból és színből készült darabokat.

Kapcsolódó cikkek

A Pandora ékszeruniverzum - Disney ékszerek - Harry Potter ékszer - Star Wars ékszer - nőnapi ajándék ötlet 2023

A Pandora ékszeruniverzum

Az nem újdonság, hogy az univerzumban csillagok is vannak, az viszont már sokkal inkább, hogy itt a Földön is találunk olyan univerzumot, ami a csillagoknál is csillogóbb.

Íme 5 tipp, milyen öltönyt érdemes beszerezni

Íme 5 tipp, milyen öltönyt érdemes beszerezni

A cikkben tippeket adunk, hogy milyen öltönyt szerezzünk be.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.