Színek, amik minden évszakban jól mutatnak a körmökön

Sokat elárul viselőjéről egy körömlakk, nagyívű következtetéseket persze kár lenne ilyesmiből levonni. Ha szeretnénk ápolt, divatos körmöket anélkül, hogy az éppen aktuális trendeket folyton figyelnénk, nyúlhatunk néhány klasszikushoz is.
Körömszínek, amik sosem mennek ki a divatból

Az aktuális divatszínek szezononként változnak, amiket néha fáradtságos, esetenként pedig szinte lehetetlen követni. Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy júniusban ciánkék körmökkel illik pompázni, de szeretnénk, ha a kezünk jól nézne ki. Ha így van és nem akarunk csak azért lemondani a manikűrről, mert nem tudjuk fejben tartani a kifutónként különböző árnyalatokat, akkor vessük be a titkos fegyvert, azaz válasszunk olyan színt, ami mindig divatos.

A természetes árnyalatok, azaz a natúr színek mindig jól mutatnak. Ápolt, tiszta és elegáns, sosem megy ki a divatból. Lehet fokozni a bézs, krém, illetve a barna árnyalatival is, hiszen ezek éppen annyira letisztultak, mint a halvány rózsaszín és átlátszó lakkok. Minimalista, sosem megy ki a divatból.

A szürke minden árnyalata szörnyen unalmasnak tűnhet, de pont a visszafogottsága az, ami miatt mindig jó választás. Választhatunk a hétköznapokra szolidabb, halvány árnyalatot, pörgősebb alkalmakra pedig sötétebb, grafitszürkét. Előnye továbbá, hogy szinte mindenhez passzol.

Amennyire visszafogott a szürke, annyira feltűnő a piros, ami az egyik legbiztosabb befutó. Örök klasszikus, vadító, elegáns, legyen szó hétköznapokról, de akár egy különleges alkalomról, egyszerűen megunhatatlan.

A lágy pasztell színek az utóbbi években ismét nagyobb figyelmet kaptak, nem is hiába. Legyen szó egy halvány sárga, lila, de akár egy világos babakék lakkról, az eredmény friss és vidám lesz. Télen ugyanúgy megállja a helyét, ahogy nyáron vagy tavasszal.

Fekete és fehér. Megunhatatlanok. Akármilyen bőrszínhez, akármilyen bőrtónushoz illenek, évszaktól, időjárástól, eseménytől függetlenül bármikor tökéletes választásnak bizonyulnak.

Szokatlannak tűnhet, pedig az oliva, illetve a zöld árnyalatai is állandó helyet bérelnek a klasszikusok között. Visszafogott, mégsem unalmas, jól kombinálható, ráadásul viselője kreativitására is jó példa.

Kapcsolódó cikkek

Körömszínek, amik sosem mennek ki a divatból

Színek, amik minden évszakban jól mutatnak a körmökön

A szezononként változó trendek mellett ott vannak az örök klasszikusok, amikkel nem nyúlhatsz mellé.

Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

Miért válasszunk fehérarany gyémánt gyűrűt?

A fehérarany ragyogóan szép, elegáns ékszer alapanyag. Gyémánttal párosítva pedig bámulatos hatást kelt gyűrűkön, nyakékeken és karpereceken is.

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.