Ilyen nyári outfit-ekben indulj el dolgozni!

A legmelegebb hónapokban nagyon nehezen megy a munka, hiszen 30 fokban, vagy még nagyobb forróságban nagyon nehéz elindulni otthonról és a munkára koncentrálni. Íme néhány szett, ami talán megkönnyíti a nyári munkanapjainkat.
Nyári szettek a munkában

A meleg nyári napokon nehezen megy a munka. Nem csak amiatt, mert egy strandon vagy tengerparton lennénk szívesebben, hanem az időjárás miatt is. A nagy meleget hirtelen váltják a viharok, ez pedig sok embernél fejfájást, szédülést vagy egyéb kellemetlen tüneteket okoz.

Persze, ha egy légkondicionálóval hűtött irodában ülünk, valamivel egyszerűbb a dolog, de a munkába menetel, vagy a délutáni egyéb elfoglaltságok továbbra is nehezebben mennek a kánikulában, vagy épp a zivatarban.

Nőként nehéz eltalálni egy olyan napi ruhakombinációt, ami tökéletesen és kellően visszafogott egy irodai munkakörnyezetbe, passzol a meleg időjáráshoz, de ha úgy alakul, egy nyári zápor sem áll útjába. Hoztunk most néhány outfit-et, amivel a helyzethez mérten a legkellemesebben vészelhetjük át a nyári munkanapokat - természetesen 1-2 vízparti nyaralást nem árt, ha beiktatunk.

1. Midi szoknya

Nyáron is tökéletes választás lehet a midi szoknya, hiszen elegáns, ugyanakkor lenge, tehát a munka + nyár kombinációhoz kitűnően passzol. Magas, de alacsony talpú cipővel is párosíthatjuk, illetve szűkebb, vagy bő felsővel is jól áll. Tökéletes választás a meleg nyári munkanapokra.

2. Lenge "halásznadrág"

A 2000-es években nagy népszerűségnek örvendett az úgynevezett halásznadrág, ami nagyjából lábszárközépig ért. Ez a fazon ismét hódít, bármilyen színben, anyagban és mintázattal megtaláljuk. Nyáron is tökéletes választás lehet fazonjának köszönhetően, ráadásul elegánsan, de sportosabban is lehet hordani.

3. Egyberuha/hosszú szoknya

Szintén lehet elegáns alkalomra, hétköznapokra, de munkára is hordani az egyberuhákat vagy a hosszú, földi érő szoknyákat. Kényelmes és egy meleg nyári napon kitűnő választás lehet bármelyik típus, ráadásul aki nem szereti a lábát mutogatni, ő is tökéletes outfiteket állíthat össze ennek a divatnak a segítségével.

4. Gumicsizma

Sajnos nyáron elég gyakran előfordulnak a zivatarok, záporok, viharok. Ha egy ilyen munkanapra virradunk, érdemes a gumicsizma mellett dönteni, amihez viszont nyugodtan párosíthatunk nyári ruhákat, szoknyákat is, főleg úgy, hogy már mindenféle szép színben találunk gumicsizmákat is.

Kapcsolódó cikkek

Magabiztos angol? Így csináld!

Magabiztos angol? Így csináld!

Külföldi munkára vagy nyaralásra készülsz? Gyakran megszólítanak turisták az utcán?

Mit jelentenek az egyes színek? Elmondjuk!

Mit jelentenek ezek a színek?

A színeknek jelentése van. Mutatjuk, hogy melyik szín, mit jelent.