Itt az esküvők szezonja - ezek a legjobb tematikus lagzik

A nyár kétségkívül az esküvők szezonja, bár manapság már egyre többen tartanak téli, őszi vagy tavaszi menyegzőket is. Most azonban bemutatunk néhány nagyon izgalmas tematikájú esküvőt, amiből ér inspirálódni!
Esküvői tematikák

Itt a nyár, és ez azt jelenti, hogy szinte nincs olyan ember, aki ne lenne meghívva legalább egy esküvőre. A legmelegebb évszak kétségkívül a menyegzőre készülő párok kedvenc időszaka, hiszen ilyenkor (legjobb esetben) garantált a jó idő, és általában ilyenkor ér rá jobban mindenki.

Esküvői helyszínek közül ma már nem tudunk válogatni, hiszen a különböző templomok, hotelek, kúriák, kastélyok mind-mind rendelkeznek lakodalmas helyszínekkel, tehát tulajdonképpen bárhol tarthatunk esküvőt.

Ha esküvői témára gondolunk, először általában színekre gondolunk, esetleg a helyszínre, és ahhoz igazítva a dekorációra.

Hoztunk most néhány kicsit komolyabb tematikát, amikből bátran lehet merítkezni, ha valaki nyári esküvőre készül, és nem szereti az egyszerű és megszokott dekorációt, esetleg valaminek nagyon rajongója.

1. Harry Potter téma

Elég sokan vagyunk rajongói a Harry Potternek, ha esetleg párként mindketten imádjuk a könyvet és a filmet, miért is ne készíthetnénk magunknak egy igazán varázslatos esküvőt?

2. Foglalkozásunk témája

Választhatunk olyan témát is, ami illik a foglalkozásunkhoz. Extra különlegesség lehet, ha a pár mindkét tagja ugyanazt a foglalkozást űzi, hiszen ekkor eköré rendezhetjük az egész menyegzőt, sőt még a helyszín is lehet igazán különleges.

3. Disney őrület

Felnőttként is lehetünk akár a Disney mesék szerelmesei. Ha ez a közös pont bennünk a vőlegényünkkel, miért ne rendezhetnénk Disney tematikájú esküvőt.

4. Country téma

Ha a Country stílus szerelmesei vagyunk, szervezhetjük e köré is a lakodalmat. A helyszínt is választhatjuk eszerint, és persze a dekorációt is.

5. Star Wars

Természetesen ki nem hagyhatjuk a Star Wars tematikát, hiszen a legtöbb ember imádja. Nem ritka, hogy egy pár mindkét tagja rajongója a történetnek, éppen ezért miért ne szervezzék e köré az esküvőt. Garantált, hogy a vendégseregnek is tetszeni fog.

Esküvőnkön tehát csak a képzeletünk szab határt - na meg a pénztárcánk - hogy milyen témában és milyen helyszínen szervezzük meg azt. Mindenesetre a legfontosabb, hogy olyan esküvőt és lakodalmat szervezzünk, ami nekünk és a párunknak is nagyon tetszik, és egy örök pozitív emlék marad.

És végül: válassz egy szép esküvői ajándékot: ecce HOME.

Kapcsolódó cikkek

Repülő csótány - úristen!?!

Repülő csótány Magyarországon

A cikkben, a hazánkban is előforduló, repülő csótányról lesz szó.

Igaz tények a nőkről

Igaz tények a nőkről

A nők sok mindent másként látnak, mint a férfiak. Sok dologban különbözik a két nem egymástól.