Oxford női félcipő

A női oxford félcipő egy olyan modell, amelyet minden nő szeret!
Oxford női félcipő

A női oxford félcipő egy olyan modell, amelyet minden nő szeret! Az elegáns megjelenéshez tökéletes választás. Irodában, a rendelőben esetleg a tanáriban mindenki csodájára fog járni ennek a valódi bőrből készült női félcipőnek. De miről ismerünk fel egy Oxford cipőt? Három dolog határozza meg azt, hogy Oxford cipővel van dolgunk. A boka alatt végződik a cipő, magyarul félcipő, alacsony sarkú, amely nem nagyobb mint 2-2,5 cm, és ami a legfontosabb, hogy a fűzőrendszer alján össze van varrva a cipő felső része (a lábujjhoz legközelebb). Azt lehet mondani, hogy T alakban záródik a fűzőrendszer. De miért nevezik ezt a fajta cipőt, Oxford cipőnek?

Az 1800-as években az Oxfordi Egyetemen népszerűvé vált cipőt nevezték el Oxford cipőnek. Napjainkban a hölgyek már ugyanolyan jogokat élveznek a divat terén, mint a férfiak, így természetes, hogy a korábban férfi félcipő a nők egyik kedvenc női félcipőjévé vált. A Zapato márka Oxford modellje nagy népszerűségnek örvend a női cipők iránt rajongók körében. Az Zapato női félcipő egy tökéletes alternatívája a kevésbé kényelmes, magassarkú cipőnek. A hölgyek szeretik a kényelmet ezért is cserélik le napközben egy olyan modellre, mint a félcipő. Az elfoglalt hölgyek számára a kényelmet a lapos talpú bőr cipők biztosítják.

A női félcipők ezen modelljét egyrészt a gömbölyű orr, másrészről a tipikus varrás, különleges színkombinációk teszik különlegessé. Elegáns ruhához, kosztümhöz sokféle színben kapható a Zapato női Oxford félcipő, a klasszikus fekete női cipőtől kezdve a sötétkék, a szürke, a barna és a bézs árnyalatokon át a merész és extravagáns arany színig sok változat várja leendő tulajdonosát polcainkon. Mit is viselhetek ehhez a klasszikus női cipőhöz?

A hatalmas színválaszték és kivételes viselési kényelem az az előny, amely vonzza a képzeletet. Sok fajta női ruhához jól passzolnak, kiegészíthetik a lázadó stílust, a női kosztümöket, zakókat vagy ellensúlyozhatják az édes-csajos ruhákat. Farmerrel, pólóval és flanelinggel nagyon jól mutatnak az Oxford női cipők, főleg, ha azt lakkozott bőrből készítették. Érdekes és extravagáns összeállítást hozhatunk létre, ha szoknyával, ceruzaszoknyával kombináljuk a nőies színű félcipőket. Ősszel egy kötött női ruha tökéletes kiegészítője lehet a rózsaszín női félcipő. Tökéletes választás barátokkal való találkozás alkalmával, moziba vagy városnézéshez. Nagyobb rendezvények vagy üzleti út esetén feltétlen felhívjuk magunkra a figyelmet, ha egy nőies öltönnyel kombináljuk a két színből összeállított oxford női cipőnket, hogy a 20-as évek stílusát még jobban tudjuk hangsúlyozni.

LINK: https://www.hlfshoes.com/noi-cipo-30969/felcipo-31039

Kapcsolódó cikkek

Őszi szettek, őszi munkahelyi divat

Így öltözz ősszel a munkahelyeden!

Ősszel is fel tudunk elegánsan öltözni a munkahelyünkön.

Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Ezekre figyelj fehérnemű vásárlásakor!

Szeretnéd tudni, hogy mekkora és milyen fehérneműre van szükséged, amiben egész nap kényelmesen érezheted magadat? Akkor segítünk!

Inspirálódj az ikonikus nők ruhatárából!

Ikonikus nők, akiktől érdemes divat-inspirációt gyűjteni

Nagyon sok olyan női alak létezik, vagy élt a világban, akik inspirációt adhatnak a divat terén is.