A világ legjobb fenntartható hajápolási márkája - Miért szeretjük a Kevin Murphyt?

A Kevin Murphy márka a hajápolás terén kínál úttörő termékeket. Ezek előállítása során kizárólag természetes összetevőket használják, amelyektől a haj ragyogóvá válik! A márkának számos ismert terméke van, ebben a cikkben bemutatjuk őket.
A világ legjobb fenntartható hajápolási márkája - Miért szeretjük a Kevin Murphyt?

A Kevin Murphy termékek a legjobb minőségű természetes összetevőkkel készülnek, amelyek előnyösek nemcsak a hajnak, hanem a környezetnek is. A termékek között számos olyan termék található, amelyek segítenek a száraz, zsíros, vékony és töredezett haj kezelésében. A cég saját formuláiról közismert, hogy kiváló minőségűek és hatékonyak, és segítenek a haj egészségének megőrzésében.

Ezek a hajápoló termékek a hajat hidratálják, táplálják és megvédik a károsodástól. Ilyen például a KEVIN.MURPHY YOUNG.AGAIN, amely segít megőrizni a haj egészségét és fiatalos megjelenését.

A hajformázó termékek kiválóak arra, hogy a lapos, fejre simuló hajnak is tartást adjanak. Ilyen például a KEVIN.MURPHY BODY.BUILDER hajformázó, amely a gyér hajnak is volument ad, illetve a KEVIN.MURPHY NIGHT.RIDER, amelyek a hajnak textúrát és tartást kölcsönöz.

A Kevin Murphy samponok különböző hajtípusokhoz készülnek, beleértve a száraz, zsíros, vékony és töredezett hajat is. A samponok a hajat tisztítják, hidratálják és táplálják. A márka által kínált balzsamok a hajat ráadásul könnyen fésülhetővé teszik. A KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.WASH, amely hidratálja a száraz hajat, míg a KEVIN.MURPHY BLONDE.ANGEL.WASH segít megőrizni a szőke haj ragyogását.

Kapcsolódó cikkek

Egyensúllyal a bőr szépségéért

Egyensúllyal a bőr szépségéért

A rosacea kezelésére a bőr egyensúlyának visszaállítása lehet a megoldás.

4 bőrbarát kozmetikum

4 bőrbarát kozmetikum

Nem tudod, milyen nappali krémet használj? Most 4 bőrbarát kozmetikumot ismerhetsz meg Janssen termékek webáruházából és más gyártóktól.

Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

A Skin Booster vagy a Beauty Booster kezeléssel fiatalabbak lehetünk.