Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

A Skin Booster vagy más néven a Beauty Booster kezelés az egyik legnépszerűbb bőrfiatalító eljárás.
Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

A Skin Booster vagy más néven a Beauty Booster kezelés az egyik legnépszerűbb bőrfiatalító eljárás. Ezen terápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a bőr állapotát, minőségét viszonylag rövid idő alatt nagymértékben képes javítani. A Skin Booster kezelés ugyanis a bőr megújítására és az öregedés jeleinek megelőzésére szolgál. A kezelés során alkalmazott alacsonyabb koncentrációjú, vagy nem keresztkötött hialuronsav sűrű hálózatot képez a bőrben és vizet köt meg, ezzel javítva a bőr turgorát, hidratáltságát, mindemellett stimulálja a kollagéntermelést és növekedési faktorokat szabadít fel.

A bőrbe injektált hialuronsav javítja a bőr rugalmasságát, valamint a textúráját, így ragyogóvá varázsolva azt. A beinjektált töltőanyag, azaz a hialuronsav, megtalálható az emberi szervezetben is, így azt a test könnyedén befogadja, ezzel a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat minimálisra csökkenti.

A Skin Booster kezelés a finomabb ráncok, elasztózis kezelésére alkalmas, egyfajta arcfeszesítő és rejuvenáló hatása van egyszerre. Alkalmazható az ajak körüli finom ráncok területén, az orca és szem környékén, valamint a kéz-, a nyak- és a dekoltázs bőrének megújítására.

A hialuronsav tehát megtalálható az emberi testben és ragyogóbb, rugalmasabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, ezáltal az egészségesebb és üdébb megjelenésűvé válik. Az idő múlásával, pontosabban az öregedéssel, a hialuronsav mennyisége csökken szervezetünkben, ez az oka annak, hogy a bőrünk szárazabbá, fénytelenebbé és rugalmatlanabbá válik. A kezelés hatására az öregedés vagy az ún. „aging” folyamatai lassíthatók, sok esetben részben visszafordíthatók.

A Skin Booster terápiának számtalan előnye létezik. Összességében elmondható, hogy feszesebb bőrt eredményez, csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat, a bőr egészségesebb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz, a hidratációja pedig növekszik.

Az egyik legnépszerűbb esztétikai kezelés a Skin Booster, amelyet nemcsak nők, hanem férfiak is igénybe vehetnek. Manapság sok híresség is él ennek a terápiának az előnyeivel, hiszen a beavatkozás egyszerű és számtalan előnyt foglal magába.

A töltőanyagot elsősorban a nyak és az arc területére injektálják, de kevésbé általános területeken is alkalmazzák, mint például a kézfej és a dekoltázs bőre.

A Skin Booster kezelésből általánosságban három kezdő kezelés szükséges pár hét különbséggel, majd az úgynevezett fenntartó kezeléseket szükséges elvégezni 3-6 havonta. A Queen’s Esthetics plasztikai sebészet egyik szolgáltatása közé tartozik a Skin Booster kezelés, ezért, ha szeretnénk nyáron kicsit felfrissülni, akkor választhatjuk ezt az orvos esztétikai eljárást is az álmaink megvalósulásához.

Kapcsolódó cikkek

Kihalt plázák

Kihalnak a plázák Amerikában

Néhány éve még emberek milliói rajongtak a plázákért, ma már egyre több kihalt pláza van világszerte.

Kávézacc felhasználás -ne dobd ki!

Így használd fel a kávézaccot

A kávézacc jótékony hatásai, nem kell kidobnunk a zaccot, miután lefőtt a kávé.