Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

A Skin Booster vagy más néven a Beauty Booster kezelés az egyik legnépszerűbb bőrfiatalító eljárás.
Légy fiatalos a Skin Booster vagy Beauty Booster kezeléssel!

A Skin Booster vagy más néven a Beauty Booster kezelés az egyik legnépszerűbb bőrfiatalító eljárás. Ezen terápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a bőr állapotát, minőségét viszonylag rövid idő alatt nagymértékben képes javítani. A Skin Booster kezelés ugyanis a bőr megújítására és az öregedés jeleinek megelőzésére szolgál. A kezelés során alkalmazott alacsonyabb koncentrációjú, vagy nem keresztkötött hialuronsav sűrű hálózatot képez a bőrben és vizet köt meg, ezzel javítva a bőr turgorát, hidratáltságát, mindemellett stimulálja a kollagéntermelést és növekedési faktorokat szabadít fel.

A bőrbe injektált hialuronsav javítja a bőr rugalmasságát, valamint a textúráját, így ragyogóvá varázsolva azt. A beinjektált töltőanyag, azaz a hialuronsav, megtalálható az emberi szervezetben is, így azt a test könnyedén befogadja, ezzel a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat minimálisra csökkenti.

A Skin Booster kezelés a finomabb ráncok, elasztózis kezelésére alkalmas, egyfajta arcfeszesítő és rejuvenáló hatása van egyszerre. Alkalmazható az ajak körüli finom ráncok területén, az orca és szem környékén, valamint a kéz-, a nyak- és a dekoltázs bőrének megújítására.

A hialuronsav tehát megtalálható az emberi testben és ragyogóbb, rugalmasabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, ezáltal az egészségesebb és üdébb megjelenésűvé válik. Az idő múlásával, pontosabban az öregedéssel, a hialuronsav mennyisége csökken szervezetünkben, ez az oka annak, hogy a bőrünk szárazabbá, fénytelenebbé és rugalmatlanabbá válik. A kezelés hatására az öregedés vagy az ún. „aging” folyamatai lassíthatók, sok esetben részben visszafordíthatók.

A Skin Booster terápiának számtalan előnye létezik. Összességében elmondható, hogy feszesebb bőrt eredményez, csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat, a bőr egészségesebb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz, a hidratációja pedig növekszik.

Az egyik legnépszerűbb esztétikai kezelés a Skin Booster, amelyet nemcsak nők, hanem férfiak is igénybe vehetnek. Manapság sok híresség is él ennek a terápiának az előnyeivel, hiszen a beavatkozás egyszerű és számtalan előnyt foglal magába.

A töltőanyagot elsősorban a nyak és az arc területére injektálják, de kevésbé általános területeken is alkalmazzák, mint például a kézfej és a dekoltázs bőre.

A Skin Booster kezelésből általánosságban három kezdő kezelés szükséges pár hét különbséggel, majd az úgynevezett fenntartó kezeléseket szükséges elvégezni 3-6 havonta. A Queen’s Esthetics plasztikai sebészet egyik szolgáltatása közé tartozik a Skin Booster kezelés, ezért, ha szeretnénk nyáron kicsit felfrissülni, akkor választhatjuk ezt az orvos esztétikai eljárást is az álmaink megvalósulásához.

Kapcsolódó cikkek

Miért éppen Sri Lanka?

Miért éppen Sri Lanka?

Miért nyaraljunk Srí Lankán?

Kihalt plázák

Kihalnak a plázák Amerikában

Néhány éve még emberek milliói rajongtak a plázákért, ma már egyre több kihalt pláza van világszerte.