Női ruhák, női divat

A Tchibo webáruház ruháiból szemezgettünk.
Női ruhák, női divat - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház szezonális kínálata ismét tovább elérhető – bár a heti ajánlatok között találjuk, a fekete-fehér alapdarabokat felvonultató divatválogatás böngészésével nem kell sietnünk, hiszen később is megtaláljuk majd ezeket a ruhaféléket, amik egymással, és már meglévő ruháinkkal is biztosan jól kombinálhatók, lévén igazi alapszínekben kaphatók! Kattintsunk a webáruházba, és fedezzük fel a kollekciót, aminek egyetlen darabjával sem tévedhetünk!

Grafikus minták és különféle népművészeti elemek köszönnek vissza azokon a ruhadarabokon, amiket a szezonális kínálatban találunk, és amelyeknek minden darabját bátran párosíthatjuk egymással, sőt, rengeteg közülük biztos befutó akkor is, ha a meglévő ruhatárunkat szeretnénk felfrissíteni néhány új darabbal.

Kellemes, puha, kevert pamutanyagból készült ez az ejtett vállú póló, aminek egyszerű, bő szabását ujjai rögzített visszahajtása és áttetsző devoré mintája dobja fel. A puha anyag mellett meghosszabbított hátrész, és oldalsó hasítékok gondoskodnak a kényelemről; ez a póló mindig lazán követi majd a test vonalát! Az áttetsző minta olyan visszafogott, hogy bármilyen mintázatú nadrághoz, vagy szoknyához nyugodtan felvehetjük, ha viszont egyszínű ruhadarabhoz viseljük, akkor ugyanez a minta mégis feldobja az összeállítást – akár fehér, akár fekete színben választjuk!

Igazi nyári darab a lyukacsos mintájú poncsó – okos megoldás arra, hogy valamivel feldobjuk a nadrág-felső párosítást, mégse húzzunk magunkra fölöslegesen meleg plusz réteget. Ennek a darabnak az elsődleges funkciója a látvány, fekete színe miatt pedig bátran viselhető bármilyen összeállítás kiegészítőjeként – mindig megállja majd a helyét! Alsó szegélye hátul lekerekített, a karkivágások pedig egy ponton vannak rögzítve. Döntsünk akár nadrág-póló, akár valamilyen nyári ruha mellett, a poncsó tökéletes kiegészítő lesz!

A legmelegebb nyári napokon is kellemes viselet ez a többféle színekben kapható hosszú ujjú ruha is, melynek nyakkivágását a nadrágéhoz hasonló bojtos megkötővel díszítették!

A szürkés, különleges szerkezetű azsúr felső* 2 az 1-ben darab, hiszen a fekete top rögzítve van az áttetsző mintázatú külső részhez. A bő szabásvonalú, kerek nyakkivágású darab hosszúra szabott, szürke színével együtt kifejezetten elegáns megjelenésről gondoskodik amellett, hogy puha anyagának köszönhetően a kényelemről sem kell lemondanunk, ha ezt a felsőt választjuk. *Azsúr jelentése: áttört mintájú.

A Tchibo-nak nem csak hetente változó kínálata van. Az állandó női ruha kínálatot átböngészve találhatunk még blúzokat, bő szabású, kellemesen laza pólókat és feszes leggingseket is – és ahogy az eddig bemutatott daraboknál, úgy ezeknél is biztosra vehetjük, hogy jól kombinálhatóak lesznek majd, akármilyen összeállítás részeként is tervezünk velük!

Kapcsolódó cikkek

Horgonyt fel!

Horgonyt fel!

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.

Így öltözz fel az állásinterjúra

Így öltözz fel, ha állásinterjúra kell menned

A divat nagyasszonya is megmondta, neki pedig ebben biztosan hihetünk.

Női ruhák, női divat - Tchibo webáruház

Női ruhák, női divat

A Tchibo webáruház női kollekcióját mutatjuk be.