Így öltözz ősszel a munkahelyeden!

A hideg idő beköszöntével sok-sok nő csak áll a szekrény előtt, és nem tudja mit vegyen fel, ha csinosan, de kényelmesen szeretne megjelenni munkahelyén. Érdemes inspirációkat gyűjteni, hiszen az nagyban megkönnyíti a ruhaválasztást. Hoztunk most néhány outfit-ötletet.
Őszi szettek, őszi munkahelyi divat

Ahogy beköszönt a hűvösebb, hidegebb idő, úgy a nők számára elérkezik egy újabb fordulópont a ruhatár tekintetében, amikor át kell váltani melegebb, csinos, de kényelmes darabokra. Munkába menet sokan inkább a csinos ruhákat preferálják, van olyan munkahely, ahol ez elvárás is. Ebben az esetben kétszer is meg kell gondolni, hogy az ősz érkeztével milyen összeállítást választunk, hiszen a hidegben mégsem járhatunk rövid szoknyában, vékony harisnyában és körömcipőben.

Vannak azonban olyan összeállítások, amik tökéletesek lehetnek, hiszen a hidegben is megállják a helyüket, csinosak, de kényelmesek is. Hoztunk most néhány ilyen tippet.

1. Fekete szett egy egyszerű, de csinos szövetkabáttal

Ősszel visszatérnek a földszínek a nők ruhatárába, hiszen az évszakhoz is ezek illenek a legjobban, és a hangulatunkhoz is. Ezzel is lehet csinosan és kényelmesen bánni. Aki tud szépen járni magassarkú cipőkben, annak tulajdonképpen abszolút nyert ügye van, hiszen bármilyen szettet csinossá tud vele varázsolni. A szövetkabát viszont egy csinos, de egy sportos szetthez is tökéletes választás, munkahelyre a legjobb lehet.

2. Hosszú ruha csizmával

Idén hódítanak a hosszú, mintás ruhák sportcipővel, vagy a hideg beköszöntével, csizmával kombinálva. Tökéletes választás lehet a munkahelyre, hiszen abszolút feldobja a megjelenést, de a hétköznapokban is bátran viselhetjük.

3. Színes kabát

Maradva a színeknél, nem muszáj, hogy a ruhánk legyen mintás, egy különleges kabáttal még a legegyszerűbb szettet is feldobhatjuk. A képen is láthatjuk, hogy egy farmer, magassarkú cipő kombináció is lehet csinos, munkahelyre is tökéletes választás, ha nincs megszabva, hogy nem szabad farmert viselni. Szerencsére manapság a legtöbb munkahely laza felfogású, nem írnak elő durva szabályokat az öltözködést illetően. Egy ilyen különleges kabáttal egyébként biztosan kitűnünk a tömegből, hiszen sokan nem mernek ilyen "feltűnő" viseletet hordani.

4. Lapos cipő, egyszerű outfit

Lehetünk csinosan még kényelmesebb szettben is, hiszen a képen látható fehér ing és farmer kombináció abszolút sikkessé teszi a megjelenésünket. A divat számos oldalát ismerhetjük, és használhatjuk is a mindennapokban és a munkában egyaránt. Egy lapos cipő is lehet csinos, ha rohangálós napunk van, vagy egyszerűen csak nem tudunk kényelmesen járni a magas sarkakon, bátran válasszunk lapos, csinos, kényelmes lábbelit. A kockás kabát is feldobja a szettet, de valójában bármilyen szövetkabát bármilyen szetthez tökéletesen passzol.

5. Sportcipő és elegáns outfit

A hosszú ruha és sportcipő kombináció egy másik változata a sportcipő és csinos ruha, szűk szoknya outfit. A fotón is láthatjuk, hogy abszolút lehet csinos, illetve sportosan elegáns a szett egy ilyen összeállítással is. Persze ha a munkahelyünkön előírás a csinos cipő, akkor azt is megtehetjük, hogy ott átvesszük a körömcipőnket, de a nap többi részében a városban, vezetéshez, vagy egyéb elfoglaltságainkhoz a kényelmes tornacipőt választjuk. Ezek a nagy sportcipők is virágkorukat élik, érdemes beszerezni egyet az őszi, hűvös napokra.

Kapcsolódó cikkek

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

Mit árul el rólunk a ruhánk színe?

A ruhánk színe rólunk is árulkodik.

Horgonyt fel!

Horgonyt fel!

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.

Inspirálódj az ikonikus nők ruhatárából!

Ikonikus nők, akiktől érdemes divat-inspirációt gyűjteni

Nagyon sok olyan női alak létezik, vagy élt a világban, akik inspirációt adhatnak a divat terén is.