Gigi Forte: Levelek

A szerelem sokféle lehet: örömteli vagy fájdalmas, igazi vagy illúzió, építő vagy mérgező. Egyvalami biztos: a szerelem egyszerre érték, döntés és felelősség.
Gigi Forte: Levelek

Azonban bármelyik arcát ismerjük is meg ennek a különös érzésnek, mindenképpen nyomot fog hagyni a lelkünkben, az életünkben. Bárhogy is hassanak ránk egyes szerelmek, egy a fontos: maradjunk hűek önmagunkhoz és tartsunk ki az elveink, az értékrendünk mellett!

A történet főhőse Klára, egy visszahúzódó, ám melegszívű, komoly és kedves, érzékeny fiatal lány. Klára élete mérföldkőhöz érkezik, amikor egyetemre megy, ahol nemcsak a tudás kapuja nyílik meg előtte, de a felnőtt nővé érés hullámvasútjára is kénytelen felülni, amikor megismeri csoporttársát, Marcit, akinek természete szinte szöges ellentétben áll az övével. Klára és Marci kapcsolatába egymás között váltott rövid, gyengéd hangvételű leveleiken keresztül nyerhetünk betekintést. Megismerhetjük Klára lelkét, izgalmát, vágyát, csalódottságát. Tanúi lehetünk annak, ahogy naiv lányból felelősségteljes nővé válik, aki képes önzetlenül szeretni, adni anélkül hogy viszonzást várna, és meghozni élete talán legnagyobb, legnehezebb döntéseit. Klára útja nem könnyű. Sorsa kiszámíthatatlan, ugyanúgy tele van viszontagságokkal, váratlan fordulatokkal, mint bármelyikünké. A regény, bár fiktív történet, mégis van benne valami kézzelfogható örök tanulság. Főszereplőnk persze nem tökéletes, ő is sokszor követ el hibát. Vajon az egyenes jellem, a kitartás és az önzetlenség meghozza Klára számára a várva várt boldogságot?

Gigi Forte első regénye olvasmányos, fenomenális módon mutatja be főszereplőjét. A Levelek olvasása során számos megindító, ugyanakkor mosolyfakasztó szituációval találkozhatunk, és sokan magukra ismerhetnek a sorok között.

„Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik az ünnep közeledtével egy könnyed, ám valahol mégis komoly, igazán szép történetre vágynak. Az élet attól szép, hogy kiszámíthatatlan. Sosem tudhatod, kit mi okból sodort az utadba a sors.”

Kapcsolódó cikkek

Új utakon járva tegyünk szert tapasztalatokra, és ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak.

B. D. Alíz: Hideg a víz (könyvajánló)

Új utakon járva tegyünk szert tapasztalatokra, és ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak.

B. D. Alíz: Ghost of you - Hogyan lépjünk túl valaki elvesztésén?

B. D. Alíz: Ghost of you - Hogyan lépjünk túl valaki elvesztésén?

A Ghost of you romantikus regény hazai szerzője először egy online közösségi platformon kezdett publikálni. Kezdő bloggerként saját történeteket írt és figyelte a szerzőtársait, majd a sok felkérés után saját regény megírásába fogott.