A PEOPLE TEAM nyári tábora 2023-ban is felejthetetlen élmény

A PEOPLE TEAM csapata minden évben olyan gyermektáboroztatási lehetőségeket kínál, amelyekből a diákok a legszínesebb palettáról válogathatnak a különféle érdeklődési köröknek megfelelően.
A PEOPLE TEAM nyári tábora 2023-ban is felejthetetlen élmény - gyerektábor 7-17 éveseknek

A PEOPLE TEAM csapata minden évben olyan gyermektáboroztatási lehetőségeket kínál, amelyekből a diákok a legszínesebb palettáról válogathatnak a különféle érdeklődési köröknek megfelelően. Palotás Attila, a PEOPLE TEAM-tábor megálmodója 1991-ben indította el egyedülállóan sokoldalú nyári gyermektáborát.

Az innovatív programokon a 7–17 éves diákok kipróbálhatják az interaktív szaktáborok egyikét, s ezáltal ismeretekkel, kalandokkal, barátságokkal gazdagodhatnak. A PEOPLE TEAM-csapat az immáron 28 év alatt 3 generációt vezetett végig a nyári táborokon, ahol kezdetben csak idegen nyelvi oktatás zajlott. A kínálat azonban kiszélesedett: a technikai fejlődés következtében a techvilág rengeteg ága is helyet kapott a tematikában. Az informatikához kapcsolódóan választható foglalkozásokon a gyerekek megismerkedhetnek a programozás rejtelmeivel, a 3D-modellezéssel, de még a drónépítés is felfért a listára. A speciálisabb szakkörök között ott sorakoznak a médiához köthető témák: a filmezés, a színház, de még a YouTube-ismeretek is bemutatkoznak. Mindemellett vitacsoportok, kreatív kézműves foglalkozások, előadások tarkítják az informatív oktatási anyag átadását.

A délelőtti témafoglalkozások után a délután a szabad választás jegyében zajlik, és a diákoknak lehetőségük van részt venni különféle csapatjátékokban is. A gyerekcsapatok megmutathatják tánctudásukat, a harcművészetekkel is megbarátkozhatnak, s vendégelőadók is készülnek szép számmal a táborban kínált témákból. Így a diákok egy kötetlen, inspiráló közegben tevékenykedhetnek, alkothatnak, legyen szó tudományokról, művészetekről, sportról, gasztronómiáról vagy a jövővel kapcsolatos, egészen komplex kérdésekről. A diákokat animátorok, önkéntes koordinátorok segítik reggeltől estig, így a biztonságérzet és a csapatok közötti bizalmi kapocs is könnyebben ki tud alakulni.

A PEOPLE TEAM-gyermektábor azért is tűnik ki a többi hasonló szervezésből, mert a csapat a lehető legszínesebb módon igyekszik a különböző személyiségjegyekkel bíró gyerekek igényeinek eleget tenni. Itt, ha különc vagy, akkor is találsz társakat. A tábor elérhető napközis jelleggel is, így a közelben lakóknak nem feltétlenül szükséges a tábornak helyet adó kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumába költözniük, bár néhány nap után sokan döntenek másként a bejárók közül – nem szívesen maradnak le egyetlen, a táborban töltött pillanatról sem. A 3 turnust kínáló programsorozat július végén és augusztus elején zajlik majd, így még van idő leadni a jelentkezést, ha helyet szeretnénk ebben a különlegesen színes és nyüzsgő tábor résztvevői között.

Kapcsolódó cikkek

A fenséges amarillisz

A fenséges amarillisz

Csodálatosan pompázik a cserépben az arisztokratikus megjelenésű amarillisz. Hogyan ápoljuk, hogy sokáig örülhessünk neki?

Miért éppen Sri Lanka?

Miért éppen Sri Lanka?

Miért nyaraljunk Srí Lankán?

Igaz tények a nőkről

Igaz tények a nőkről

A nők sok mindent másként látnak, mint a férfiak. Sok dologban különbözik a két nem egymástól.